Poradna HennaPlus dlouhotrvající barva na vlasy 6.43 Třpytivě bronzová 100 ml

Autor: | Vloženo: 19.07.2010 000 21:34 | Témata: Poradna HennaPlus dlouhotrvající barva na vlasy 6.43 Třpytivě bronzová 100 ml

Nechytne mi barva do zrzava?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, píšete, že se dá zesvětlit dokonce tmavá barva vlasů až o 6 odstínů. Mám středně hnědé až tmavě hnědé vlasy a u kadeřnice se mi nepoverdlo zesvětlit ani o 3 odstíny, hlavu jsem měla dvou barevnou. Mám od vás tedy záruku, že nechytnou mé vlasy do zrzava, pokud vyzkoším Váš produkt?

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    19. července 2010

    Dobrý den, nemůžu vám zaručit, jestli barva chytne naprosto podle vašich představ. Každý máme naprosto jinou strukturu vlasů - pokud máte suché vlasy, tak se barva silně vpíjí a je intenzivnější, pokud máte mastnější, tak spíše sklouzává, hůře drží, ale vlasy jsou zase lépe ochráněny a neničí se. Henna funguje na přírodní bázi, takže vaše vlasy neponičí. Není tak agresivní, jako jiné barvy. Ale já bych asi spíše zkusila zajít do lepšího kadeřnického studia, tam vám vlasy zesvětlí a poradí, jak se o ně dál starat. Z toho, co popisujete, bude zesvětlování obtížnější a možná by stálo za to, to dělat postupně - to znamená přes melíry. Vlasy pak působí přirozeněji. Raději bych nezkoušela zesvětlovat doma sama, pokud nemáte zkušenosti, mohla by být výsledná barva na vlasech nepřirozeně flekatá a vlasy byste si mohla zničit. V kvalitním kadeřnickém studiu používají zesvětlovače, které běžně neseženete a jsou mnohem kvalitnější. Pokud chcete hezké blond vlasy, tak na nich nešetřete a za kvalitu služeb si připlaťte.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.