Nejnovější recenze ze sekce Barvy na vlasy
- vyhovuje mi odstín barvy
Vyhovuje mi odstín barvy, barva dlouho vydrží.
Barva která mi vyhovuje
Přeliv na vlasy Subrina Professional Demi Permanent 10/2 nejsvětlejší blond perleťová (060810) 60 ml
- Naprosto perfektní vracim de stále k této značce - na odbarvene vlasy
- Perfektní barva dle očekávání, určitě tedy na odbarvene vlasy , neustále se vracím k této značce
už mám vyzkoušené, spokojenost, barva na šedé vlasy
L'Oréal Paris Excellence Creme Triple Protection barva na vlasy na barvené vlasy 9 Natural Light Blonde 48 ml
Barva se dobře nanáší. Odstín 10:21 je světlá přirozená blond. Šediny kryje dobře a dokud vlasy neodrostou tak barva drží.
- Dělá, co má
- Splyne s vlasy
- Barva odpovídá
- Špiní, prochází i na kůži
Kupuji pravidelně, je to to jediné, co mi dokáže pomoci s androgenní alopecií, kterou trpí ženy v rodině už několik generací. Nové vlasy nenarostou a tohle dokáže zakrýt prořídlé temeno nejlíp ze všeho. Stačí několik stisků a zafixovat, po zaschnutí lehce pročesat. Ano trochu při dotyku může špinit a na dotyk jsou vlasy jako od popela a natužené, ale lepší než chodit jako žena s holou lebkou. Bez něj ven nevyjdu.
Super obchod.
Моё любимое средство.
Очень хорошо осветляет
Drží barvu.
Toppik Hair Building Fibers Zahušťovací vlákna na vlasy a vousy Tmavě Hnědá 27 g
Přidáno: 7. října 2024
(naposledy upraveno 7. října 2024)
Zakoupeno v Luxusní holení
- Naprosto plní svůj účel
- barva vyhovuje
- Velmi kvalitní, hustý oxidační krém, není agresivní, nepálí a neštípe, je velmi šetrný k pokožce, což mu nebrání v účinnosti. Vyzkoušela jsem už nejrůznější značky, ale teď se vracím k Inebrya Oxycream. Kdysi mi dal jeden kadeřník radu: "Pokud chceš docílit krásné barvy, zvolíš oxidant 6% a necháš ho působit déle, při zesvětlování klidně i hodinu". A tohle opravdu "funguje".
- rychlost dodání
rychlost dodání
- Hezká barva - stejná jako na obrázku
- Nevymývá se, je dlouho pěkná
- Slušná cena
- Snadná aplikace