Nejnovější recenze ze sekce Barvy na vlasy
Používám už delší dobu a jsem spokojená.
Garnier Olia 9.3 zlatá světlá blond barva na vlasy
Přidáno: 11. srpna 2024
(naposledy upraveno 16. srpna 2024)
Zakoupeno v Kosmetika-Zdraví.cz
S produktem jsem velmi spokojená ' ale kadeřnice říká, že barvy tetozna ky vysušují vlasy. Tak nevím, ale přesto zůstávám a budu nadále tuto značku kupovat a doporučovat.
jemně tónuje, neničí vlasy, nemusí se oplachovat tedy v tomto balení dlouho vydrží, vícekrát opakované použití
Wella Color Fresh Mask Cool Espresso 150 ml
Přidáno: 9. srpna 2024
(naposledy upraveno 9. srpna 2024)
Zakoupeno v Svět kadeřnictví.cz
Musi se nanaset v rukacicich, jinak hrozne barvi ruce. Presto vysledek neni moc intenzivni a vydrzi jen do dalsiho umyti. Moje konecky, ktere nesou pozustatek mahagonove, to zestudit nedokaze; na moje prirozene vlasy v mysi hnedi to funguje lepe. Jako kondicioner asi dobry, ale to si muzu koupit i levnejsi. Vune take nic moc.
- Používám tuto barvu už hodně dlouho a jsem s ní naprosto spokojená, odstín mi skvěle padne, mám středně hnědé vlasy.
Je fakt nejlepší za mě super
- Používám pár a vyhovuje mi. Navíc nyní jsou v prodeji nové odstíny, takže si mohu ještě lépe vybrat.
- Obsah je na málo použití, rychle se spotřebuje.
Používám barvu již velmi dlouho, ale teď delší dobu v kamen. obchodech není. Jsem s ní velmi spokojena.
- Perfektní výsledek
- první Henna v této barvě, skvělé
- první použití se mi nepovedlo, ale nyní už s ní umím zacházet a vlasy jsou nádherné
- barva je skvělá, nemám už nažloutlé tóny
- krásná studená blond
Super barvička, používám již dlouho.
100% spokojenost
Sibel Hair Building Fibers středně hnědá Náplň 25 g
Přidáno: 4. srpna 2024
(naposledy upraveno 4. srpna 2024)
Zakoupeno v Svět kadeřnictví.cz
Pudr nevytváří dojem bohatšího účesu jako bezbarvé pudry zakoupené v drogerii, pouze barví pokožku hlavy, aby neprosvítala mezi řídnoucími vlasy. Podruhé již nekoupím.
Používala jsem několik roku barvu 5/66, která už není na trhu- škoda.
Náhradní barvu jsem zatím použila 2x
a vyhovuje.
Je zdravý
- Regenerace skvělá lesklé vlasy
- Žlutý tón moc nepotlačí ikdyz byl vlas zesvětlen...čekala jsem větší efekt
Přípravek ve vhodný k regeneraci a oživení barvy,avšak žlutý ton tak nepotlačí, cena produktu je dost vysoká,cena kvalitě neodpovidá,čekala jsem vic
Bezva barva
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »