Nejnovější recenze ze sekce Barvy na vlasy
dlouho se drži.
- Vyhodu
- tento výrobek používám dlouho a jsem velmi spokojena
- zakryje šediny
- Rychlé doruceni
Cenově dostupný, splňuje moje požadavky
Barva mi moc nechytla.
Dělá přesně takové vlny, jaké jsem očekávala, definované, měkké a poddajné.
Každá barva od této značky je naprosto úžasná. Vyzkoušela jsem za posledních pár měsíců hned několik a všechny chytly perfektně. Barva odpovídá obrázku, vydrží hezky a vlasy se mi lesknou a vypadají zdravě jako nikdy. Budu kupovat i nadále další barvičky. Nechápu, jak někdo píše, že mu barva nechytla, nemusím ani odbarvovat a chytne vždy skvěle. Doporučuji všema deseti!
oblíbená klasika
- Produkt kvalitní
- kvalita a cena
Revlon Colorsilk Beautiful Color barva na vlasy na barvené vlasy na všechny typy vlasů 40 Medium Ash Brown 59,1 ml
*****
co slibuje plní, jsem spokojená,koupi doporučuji
Plní vše co slibuje,jsem s produktem spokojená
Henna měděná barva a kúra na vlasy 1 kg
k25
Přidáno: 11. července 2024
(naposledy upraveno 11. července 2024)
Zakoupeno v Indian Natural Hair Care
podle me je tato henna super produkt za vyhodnou cenu, nakupuji ji zde uz potreti. henna je kvalitni, nanasim ji za studena a nepousti, dobre chytne i na sede a bile vlasy. dobre je i nasackovani po mensich porcich, nedojde tak k nechtenemu rozsypani henny po cele koupelne.
prakticka je take kartonova krabice, ktera slouzi pro zaslani postou, nechavam si sacky celou dobu v ni, v koupelne nepusobi rusive.
rozhodne doporucuji tuto hennu doporucuji a doporucuji take obchod.
Hřejivý odstín bez zápachu rostliny . Super.
Výborně se s ním pracuje. Je ekologický, šetří vlasy.